shengel1a 0 Опубликовано 16 января, 2013 Hello, подскажите плз сборку каторая похожа на ету. - Experience: 5000x - Skill Points: 5000x - Adena Drop:8000x - Item Drop: 20x - Spoil: 1x - Safe Enchant: +7 - Max Enchant: +30 - Enchant Rate: 75% - Blessed Enchant Rate: 85% - Auto-Learn Skills. - Balanced Classes. - Wedding System 100% Working. - Clan Hall System 100% Working. - No Clan Penalty. - Castle Siege System 100% Working. - No Weight Penalty. - No Grade Penalty. - Sub-Class System. - Noblesse System. - Hero System. - Duel System. - Augmentation System. - Noblesse Skills 100% Working. - Hero Skills 100% Working. - Augmentation Skills 100% Working. - Retail-Like Enchant Skills System. - Every Buff / Dance / Song / Chant Lasts 2 Hours. - C4 / C5 / Interlude Skills 99% Working. - Kamael Skills 75% Working. - C4 / C5 / Interlude Monsters 95% Working. - C4 / C5 / Interlude Locations 100% Working. - Cursed Weapons Zariche and Akamanah 100% Working. - Raid Bosses Respawned Daily. - .Unstuck Command 20 seconds. - Worldwide Luxury Gatekeeper, Including All the Custom Zones. - GM Shop selling everything you need. - NPC Buffer, with Full Buffs, Dances, Songs and Chants. - Special Shop, trading many Special Items. - Custom Dual Weapons. - Customized Tattoo Status. - Gold Bar System. - Many Custom Events with Special Prized Daily. - Custom Cursed Weapons. - Customized Dungeons: Farm Zone 1 [Antharas Nest] Farm Zone 2 [Cruma Tower] Coins of Old Empire Zone [Primeval Island] {NEW} CTF/TVT Events! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
4ipolin0 11 Опубликовано 16 января, 2013 Совет=) Делай сам... Я правда не на ИТ играю, но совет лучше бери любую сборку с исходниками и сам все по своему пиши... Это не очень тяжело добавить мобу дополнительный дроп или изменить рейты под свои... Есть много плюсов от того что ты сам будеш делать: 1)Будеш учится сам 2)Выучиш исходный код хоть чучуть 3)И будеш все знать где и как. Помог + Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Abnormal 254 Опубликовано 16 января, 2013 - Kamael Skills 75% Working. хммм Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
PhysicaL 6 Опубликовано 16 января, 2013 может камаэлька какая но не выще хроники Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
shengel1a 0 Опубликовано 16 января, 2013 можете дать норм сборку камаеля ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты