volgan 1 Опубликовано 12 января, 2012 Hi! I would like to buy a GOD Server. I can pay up to $500,00. Depends on what are working in your project nightfallserver@yahoo.com.br ==================================== Привет! Я хотел бы купить сервер Бог. Я могу платить до $ 500,00. Зависит от того, что работает в вашем проекте nightfallserver@yahoo.com.br Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
paster 0 Опубликовано 12 января, 2012 )) щя народ набежит со своми наработками) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ADM_Name) 1 Опубликовано 12 января, 2012 Hi! I would like to buy a GOD Server. I can pay up to $500,00. Depends on what are working in your project nightfallserver@yahoo.com.br ==================================== Привет! Я хотел бы купить сервер Бог. Я могу платить до $ 500,00. Зависит от того, что работает в вашем проекте nightfallserver@yahoo.com.br Hi! I can sell u my own GOD server(don't Tauti) it's work on 75-80% I sell him for thee hundred dollars! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Здоровенькі були! з твоєю пропозицією все понятно.. 500$ за сервер...тобі або нема шо робити або грошима підтираєшся, якшо так то дай мені пару рулонів=) сервер я всій удалив тоді коли коли тоді!...так як той весь ГОД реалізувати важко.. і ти можеш свою пропозицію забрати досебе в "америку" =) з найкращими побажаннями "БУМ" Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
MrLordOfSex 0 Опубликовано 13 января, 2012 Hi!I can sell u my own GOD server(don't Tauti) it's work on 75-80% I sell him for thee hundred dollars! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Здоровенькі були! з твоєю пропозицією все понятно.. 500$ за сервер...тобі або нема шо робити або грошима підтираєшся, якшо так то дай мені пару рулонів=) сервер я всій удалив тоді коли коли тоді!...так як той весь ГОД реалізувати важко.. і ти можеш свою пропозицію забрати досебе в "америку" =) з найкращими побажаннями "БУМ" Гарна відповідь))) Мені сподобалось)) І послав і в той час красиво))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
paster 0 Опубликовано 13 января, 2012 украна непонята дава преводистум на раша) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты