lacosta 206 Опубликовано 18 декабря, 2012 Люди кто может помочь решить пару задачь нужно очень срочно с меня ++++++++++++++++ 1 задача Запрограмуйте обчислення многочлена A = a n x n + a n-1 x n-1 + a n-2 x n-2 + . . . + a 1 x + a 0 по схемі Горнера A = (( ... (a n x + a n-1) x + a n-2) x + . . . + a 1) x + a 0 Коефіцієнти a i можуть зберігатися в масиві. double A, x; double a[10]; //дано . . . . . //рішення 2 задача Обчислення середнього арифметичного значення елементів масиву M[ ]. int M[500]; //дано . . . . . . //рішення 3 задача Сортування масиву - переміщення елементів так, щоб найменший елемент був першим [0]. а найбільший зайняв останню позицію - [n-1]. Наприклад: M[6]: 6 7 5 3 10 1 --> 1 3 5 6 7 10 Запрограмувати простий алгоритм сортування, згідно якого виконується декілька циклів переміщень сусідніх елементів масиву. В одному циклі виконуються такі операції: послідовно перевіряються значення пар сусідніх елементів (Mi, Mi+1), і якщо Mi > Mi+1, то ці елементи міняються містами. Після першого циклу максимальний елемент обов'язково займе останнє місце, після другого - наступний елемент займе передостанню позицію, і так далі. В першому циклі обробляються всі n елементів, в другому циклі - n-1, в останньому циклі обробляються два перших елементи. 4 задача Розробити функцію, яка обробляє елементи одного масиву ( і записує в інший масив (A) результат. Ai = ( d - Bi )2, де величина d - це середнє арифметичне елементів масиву В d = (B0 + B1 + . . . + Bn-1) / n. void MyFuncion(int *A, int *B, int n); Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
HECKBuK 229 Опубликовано 18 декабря, 2012 Все бы хорошо, только у нас есть на форуме люди, которые не шарят в украинском Даешь перевод! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
MarcusLom 0 Опубликовано 18 декабря, 2012 Привет всем XRumer 7.0.12 стал слишком стар Эта версия программы не эффективны в данный момент Где я могу скачать последнюю , актуальную версию XRumer? Спасибо! P.S Кстати, цена XRumer после 5.01.2013 вырастет до $ 650 ... Поэтому, если кто-нибудь хочет перепродать , напишите мне на PM или Skype Mr.MarcusLom92 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
wollfens 119 Опубликовано 18 декабря, 2012 Задачи нужно написать на Java или на другом языке? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
lacosta 206 Опубликовано 18 декабря, 2012 (изменено) В microsoft excel Изменено 18 декабря, 2012 пользователем lacosta Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты