brounlimited 19 Опубликовано 15 сентября, 2013 As the title says i 'm selling an achievement engine with 11 different achievements with regards. (fully configurable) (Preview) (Preview) I'm also selling a full fixed version of my server's event engine. (fully configurable) (Preview) Event list: Battlefield Bomb Fight Capture the Flag Death Match Domination Double Domination Last Man Standing Lucky Chests Mutant Russian Roulette Simon Says Team vs Team VIP TvT Zombies vs Humans Hunting Grounds Raid in the Middle Korean TvT Treasure Hunt You can contact only from skype. Add me. Username on skype: brounlimited93 Payment Method Paypal Prices (For Event Engine) 32€ Euro 37$ USD 1389 Rubles Prices (For Achievement Engine) 20€ Euro 25$ USD 868 Rubles Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Emrion 13 Опубликовано 16 сентября, 2013 Can u gimme link server where u have dat features? for test Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
brounlimited 19 Опубликовано 16 сентября, 2013 Can u gimme link server where u have dat features? for test I can't provide a test server but you can check the files through teamviewer. If you are interested add me on skype. brounlimited93 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
brounlimited 19 Опубликовано 16 сентября, 2013 I can't provide a test server but you can check the files through teamviewer. If you are interested add me on skype. brounlimited93 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
brounlimited 19 Опубликовано 18 сентября, 2013 I can't provide a test server but you can check the files through teamviewer. If you are interested add me on skype. brounlimited93 An update with more files is coming in 2-3 hours .. Stay tuned for more .. Also prices are negotiable .. that means pm me for a lower price. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Aeore 326 Опубликовано 18 сентября, 2013 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
brounlimited 19 Опубликовано 18 сентября, 2013 Thank you ... i will update the feature list in 1 hour maximum .. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
brounlimited 19 Опубликовано 18 сентября, 2013 DELETE THIS TOPIC - I CANNOT EDIT IT. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
brounlimited 19 Опубликовано 26 сентября, 2013 DELETE THIS TOPIC - I CANNOT EDIT IT. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
SoFace 315 Опубликовано 10 мая, 2014 Автоматическое сообщение Эта тема была перемещена из "Серверные наработки" в "Биржа". Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты