AMKAMK 0 Опубликовано 13 августа, 2015 (изменено) Looking for one developer who can make some mods / fixes to my server. i will pay him good. contact me experienced developer and trusted, send me a pm on forummaxi.ru with your skype name for contact with you. or just reply your skype name on comment. Server project: Lucera 1.7 only pack. List of some problems: Team vs Team and other events I want to add required items for proffession 1q, 2q and 3q. Fix baium can be come near to door. vote system topzone / hopzone (can be and website side) and more Изменено 13 августа, 2015 пользователем AMKAMK Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Meeero 38 Опубликовано 14 августа, 2015 You can't get PM msg. Leave you skype Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Blueeyer 66 Опубликовано 14 августа, 2015 Или пиши anth0ny27 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Imutes 128 Опубликовано 14 августа, 2015 Или пиши anth0ny27 Nice try. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
masone 298 Опубликовано 14 августа, 2015 skype: ncsoft.group Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
KAZAR 178 Опубликовано 14 августа, 2015 skype kazar1111 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AMKAMK 0 Опубликовано 15 августа, 2015 You can't get PM msg. Leave you skype write you your skype i will add you. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AMKAMK 0 Опубликовано 13 сентября, 2015 bump still not fixed... im looking for guy who can make my request's. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AMKAMK 0 Опубликовано 15 сентября, 2015 ???? ANY DEVELOPER ?? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AMKAMK 0 Опубликовано 29 октября, 2015 Looking for developer send me a pm or leave ur skype in reply.. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AMKAMK 0 Опубликовано 12 декабря, 2015 Looking for one developer who can make some mods / fixes to my server. i will pay him good. contact me experienced developer and trusted, send me a pm on forummaxi.ru with your skype name for contact with you. or just reply your skype name on comment. Server project: Lucera 1.7 only pack. List of some problems: Team vs Team and other events I want to add required items for proffession 1q, 2q and 3q. Fix baium can be come near to door. vote system topzone / hopzone (can be and website side) and more Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты