nguyenkhoa 0 Опубликовано 14 августа, 2014 All dear. I'm having trouble Creating A New icon from pts. I USED to Import UE as New icon pic - then save the newicon.utx. I USED to the Mount Item L2 FileEditor newicon.test in ectitem.dat and Change the icon in the xml. When I create items in the game with New icons, the system error and crash the game out the window. Please help me on this. Thanks in advance. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Amritsar 38 Опубликовано 14 августа, 2014 With you everything is fine,why do so a couple of times ,wait you reply Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
nguyenkhoa 0 Опубликовано 14 августа, 2014 With you everything is fine,why do so a couple of times ,wait you reply I'm sorry for posting 2 topic - I have a problem about what is happening to one topic and one topic 2. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
•°•°•PsycHoO•°•°• 1583 Опубликовано 14 августа, 2014 You .utx pack ( newicon) was converted to 121 encoding? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Amritsar 38 Опубликовано 14 августа, 2014 Can write to me of Skype ,I'll. try to help, my contacts in profile Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Amritsar 38 Опубликовано 14 августа, 2014 You .utx pack ( newicon) was converted to 121 encoding? in fact it should be so Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
•°•°•PsycHoO•°•°• 1583 Опубликовано 14 августа, 2014 in fact it should be so Я не американец, мне мог бы и на русском ответить. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Amritsar 38 Опубликовано 14 августа, 2014 Я не американец, мне мог бы и на русском ответить. учту ,на будущее Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
nguyenkhoa 0 Опубликовано 14 августа, 2014 Can write to me of Skype ,I'll. try to help, my contacts in profile I'm had add you on skype and waiting answer. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты