WariinG 4 Опубликовано 31 января, 2016 Hello guys, anyone can teach me how i can extract effect classes from LineageEffect.u ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
l2inplay 29 Опубликовано 31 января, 2016 Hello guys, anyone can teach me how i can extract effect classes from LineageEffect.u ? L2PE Download it! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
WariinG 4 Опубликовано 31 января, 2016 L2PE Download it! Hello @l2inplay, I really appreciate to answer on the topic, but I wish that extracted like this, in .UC format: Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
l2inplay 29 Опубликовано 31 января, 2016 (изменено) Hello @l2inplay, I really appreciate to answer on the topic, but I wish that extracted like this, in .UC format: UnrialExtractor May be it's help you! Изменено 31 января, 2016 пользователем l2inplay 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
WariinG 4 Опубликовано 31 января, 2016 Give me you LineageEffect.u! Here, my friend: Mega Link Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
l2inplay 29 Опубликовано 31 января, 2016 Here, my friend: Mega Link Use Unrial Extractor to extract .u files to classes. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
WariinG 4 Опубликовано 31 января, 2016 (изменено) Use Unrial Extractor to extract .u files to classes. i'm testing now, thanks my friend. Изменено 31 января, 2016 пользователем WariinG Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
l2inplay 29 Опубликовано 1 февраля, 2016 i'm testing now, thanks my friend. Download Keep everything that you asked ! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
WariinG 4 Опубликовано 1 февраля, 2016 Download Keep everything that you asked! thank you for helping me. I extract with your .bat, but the extension is not .uc! And your class files only show that: i want the uc files like that, with all properties. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
l2inplay 29 Опубликовано 1 февраля, 2016 thank you for helping me. I extract with your .bat, but the extension is not .uc! And your class files only show that: i want the uc files like that, with all properties. Only this program extract .u files to .uc may be you test it! Link Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
WariinG 4 Опубликовано 1 февраля, 2016 Only this program extract .u files to .uc may be you test it! Link I'm running out of hope. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
l2inplay 29 Опубликовано 1 февраля, 2016 I'm running out of hope. Select you original system floder and see all config and parameters normal) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
WariinG 4 Опубликовано 1 февраля, 2016 Select you original system floder and see all config and parameters normal) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
l2inplay 29 Опубликовано 1 февраля, 2016 (изменено) Only Ru or Euro! Meybe use a function - decompile files to *.uc Изменено 1 февраля, 2016 пользователем l2inplay Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
deMEV 823 Опубликовано 1 февраля, 2016 WariinG - check your PM folder. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
WariinG 4 Опубликовано 1 февраля, 2016 Only Ru or Euro! Meybe use a function - decompile files to *.uc Aah... WariinG - check your PM folder. I Checked my friend, thank you so much! ~ Thank you for all to those who help me, everyone has my respect greatly. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
julenfer123 0 Опубликовано 6 октября, 2016 (изменено) Hey guys, i've downloaded the Wotgreal Exporter from the link above bur it only exports the files as .uc but without its full properties. Does anyone know how to do it? Изменено 6 октября, 2016 пользователем julenfer123 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
devKOFFE 102 Опубликовано 6 октября, 2016 Hey guys, i've downloaded the Wotgreal Exporter from the link above bur it only exports the files as .uc but without its full properties. Does anyone know how to do it? Знает =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты